Workshops

Workshops

Vill du ta en eller flera workshops för våra grymt duktiga och erfarna lärare? Ta chansen att  utvecklas och lära dig mer!

Alla workshops är GRATIS, skicka föranmälan för att reservera din plats. Först till kvarn!
Samtliga workshops är för nybörjare/fortsättning!

OBS! SKRIV I MEDDELANDERUTAN VILKA WORKSHOPS DU VILL GÅ PÅ.

4

 

KIRSI- HOUSE
Kirsi är en dansare som aktivt deltar i Battles runt om i europa och älskar housens klubbkultur. De senaste två åren har hon studerat på Åsa Folkhögskola, en världskänd utbildning i streetdance på hög nivå. Här har hon dykt ner i kunskap om Housedansen på heltid.

ANA- HIPHOP +DOMARE
Ana Strandberg är uppvuxen i Karlstad, men har sedan 2004 Stockholm som bas. Hon arbetar som dansare, danspedagog och koreograf, men även med skapande inom andra genrer och med att arrangera events. Att vara en bred dansare har alltid varit fokus, men med inriktning på streetstilarna Hiphop, House & Popping. Ana har uppträtt på allt från internationella festivalen B.Supreme i London till Grammisgalan i Sverige, varit en av grundarna till Sveriges första kvinnliga poppinggrupp ”ATATA” och undervisat på bl.a Fryshusets Gymnasium, Stockholms Dramatiska Högskola, Karlstads Universitet och Danscenter Stockholm.

ZARA – HOST + STREETJAZZ
Zara är utbildad dansare vid bland annat Balettakademin Göteborg och Twisted feet Dance Academy och har sedan ung ålder både tävlat och dansat i större sammanhang. Hon har bland annat dansat i över 100 föreställningar på Cirkus i Stockholm med Glada Hudik Teaterns föreställning Elvis, dansat i Melodifestivalen och bakom artister som Lena Philipsson, Danny Saucedo och JLC.

“På mina klasser hoppas jag att man ska kunna lära känna sig själv bättre genom att på ett roligt sätt lära sig kontrollera sin kropp. Rörelseglädje är nyckelordet för mina klasser!” I street jazz mixas kommersiell jazzdans med hip hop och street. Det är en energisk dans med mycket attityd som oftast dansas till hitsen man hör på radion och har länge varit ledande stil i musikvideos. I street jazz får du det bästa av två världar; teknik och linjer från jazzen, och groovet och känslan från hiphopen.”

ETO- CONTEMPORARY/ MODERN OCH NUTIDA DANS +DOMARE
Eto är nutidadanasare och danspedagog och har studerat nutida, modern dans och komposition på Gotlands Dansutbildning (nuvarande Yrkesförberedande dansutbildning, Balettakademin) och Danspedagogprogrammet vid Karlstads universitet. Etos huvudsakliga dansgenrer är nutida, balett och street, vilka alla får influeras av passionen för nycirkus, akrobatik och eldkonst.

”På mina klasser jobbar vi utifrån våra egna förutsättningar för att hitta flöde, nya vägar och dansglädje.”

HELEN- BALETT
Helen är uppvuxen i Australien men sedan 1990 bosatt i Göteborg. Har frilansat som dansare i många år och arbetat på bl.a Göteborgsoperans, Skånska Teatern och haft ett mångårig samarbete med koreografen Gun Lund. Senaste i sommars var Helen med i hennes produktion –   I Gudars Skymningen.
Parallellt med åren som dansare har Helen undervisat på bl.a Svenska Balettskolan i Göteborg och Angered Gymnasiets yrkesdansprogram

”Mina lektioner börjar vid stången där jag lägger fokus på styrka, hållning och vighet. När vi flyttar till golvet ägnar vi oss åt dansanta och tekniska övningar och diagonaler. Baletten har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och jag försöka förmedla den glädjen under mina lektioner.”

 

NATANAEL- BREAKDANCE
Inspirerad av David Lindgren började Natanael från Vänersborg dansa år 2012 efter Davids framförande i melodifestivalen med låten Shout It Out där han kombinerade Breakdance och sång. Natanael började kolla på YouTube hur man dansar breakdance och kort därefter började dansa på en fritidsgård i Vänersborg. Natanael har fortsatt sen dess med att ha Breakdance och kulturen som ett nära intresse medan han nu pluggar till musikalartist i Bjärnum.

Natanael kommer hålla workshop i Breaking där han går igenom vad stilen kommer ifrån och lär ut grunderna inom Breaking.

 

Lärare

Schema

Tis 29 okt 11.00-12.00
Streetjazz
Danssal Ungdomshuset, Belfragegatan 5
Zara Zeidlitz
Tis 29 okt 11.00-12.00
Balett
Danssal M308 Vänerparken 5
Helen Hultén
12.00-13.00
LUNCH
LUNCH
LUNCH
13.00-14.00
Hip Hop
Danssal Ungdomshuset, Belfragegatan 5
Ana Strandberg
13.00-14.00
Contemporary/Modern och nutida dans
Danssal M308 Vänerparken 5
Eto Olsson
14.15-15.15
House
Danssal M308 Vänerparken 5
Kirsi
14.15-15.15
Break
Danssal Ungdomshuset, Belfragegatan 5
Natanael Isetorp

Registrering

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.

 SKRIV I MEDDELANDERUTAN VILKA WORKSHOPS DU VILL GÅ PÅ

Follow us on Instagram

Follow us on Youtube

Follow us on Facebook