Workshops

Workshops

Vill du ta en eller flera workshops för våra grymt duktiga och erfarna lärare? Ta chansen att utvecklas och lära dig mer!

Alla workshops är GRATIS

MER INFO OM 2021 KOMMER INO KORT!
SÅ HÄR SÅG DET UT 2020—>Workshops ledarna år 2020

rayly muzamil

Rayly & Muzamil – TikTok workshop
Rayly hälsar: “Hej!! Jag heter Rayly Bergqvist och jag är 17 år. Jag går på Birger Sjöbergsgymnasiet. Gillar att spela basket och älskar street fashion och att dansa. Jag brukar mest dans streetdance. Därför tycker jag det ska bli kul att vara med på VBG dance festival!!!”

Muzamil hälsar: “Hej! Mitt namn är Muzamil och jag är 18 år. Jag går på Birger Sjöbergsgymnasiet och gillar att umgås med familj & vänner. På fritiden tränar jag fotboll & även dans. Det brukar mest vara streetdance och afro dans! Jag tycket det kommer bli jätte kul att vara workshopsledare på VBG Dance festival!”

hillevi

Hillevi – Dancehallworkshop FULLBOKAD
Hillevi hälsar “Dansare och koreograf från Uddevalla, numera bosatt i Göteborg. Utbildad inom street stilar på Twisted Feet DA och Broadway dance center i new york. Började min dansresa med blandade stilar i ung ålder men efter en blixtförälskelse för Dancehall 2013 har det legat närmast hjärtat. Uppträtt på flera stora evenemang, festivaler, musik/reklamvideos genom åren. På mina klasser kommer vi fokusera på steg med hård och mjuk känsla, musikalitet och att ha roligt tillsammans!

ida

Ida Nash – Lyrical Jazz & Feminine Vibe
“Ida har uppträtt med artister som Madonna, the Backstreet boys och Liam Payne ifrån One Direction. Hon har dansat i musikvideos för Major Lazer, J.Balvin, Maluma med flera. Hennes debut på Broadway agerade hon både eld/magi assistent samt dansare i showen ”The Illusionists”. Ida har spelat in reklamfilmer med huvudroller för stora företag som Adidas, Apple och Cadillac.”

untitled

Freestyle Phanatix – Breakdance

Freestyle Phanatix är skandinaviens största professionella breakdance-trupp och har genomfört fler än 3000 föreställningar och workshops världen över. Gruppen är ett hiphop-kollektiv med de bästa artisterna från “the old school”, ” the new school” och “the next school”.

Du som bokar en plats till denna workshop har även möjlighet att boka en plats på Föreställningen “Beatbox sensation” den 28 oktober. Anmälan sker till vbgdancefestival@gmail.com. Först till kvarn!

Freestyle Phanatix – Beatboxing

I denna workshop får du lära dig ett nytt instrument, dig själv! Med din röst och din kropp som verktyg får du möjlighet att uttrycka dig på ett nytt sätt. I beatboxworkshopen får du prova dig fram till nya kunskaper om rytm och rörelse. Du får även en inblick i en stor musikkultur, nya kulturuttryck och den livsstil som hiphop är.

Du som bokar en plats till denna workshop har även möjlighet att boka en plats på Föreställningen “Beatbox sensation” den 28 oktober. Anmälan sker till vbgdancefestival@gmail.com. Först till kvarn!

 

 

Lärare

Schema

Tis 27 okt 10.00-11.00
Lyrical Jazz - FULLBOKAD
Vänerparken/Musikskolan 308
Ida Nash
Tis 27 okt 10.00-11.00
TikTok
Torpagården
Rayly & Muzamil
Tis 27 okt 11.15-12.15
Feminine Vibe - FULLBOKAD
Vänerparken/musikskolan 308
Ida Nash
Tis 27 okt 11.15-12.15
Breaking
Torpagården
Freestyle Phanatix
Tis 27 okt 12.15-13.30
LUNCH
Tis 27 okt 13.30-14.30
Dancehall - FULLBOKAD
Vänerparken/musikskolan 308
Hillevi
Tis 27 okt 13.30-14.30
Beatboxing
Torpagården
Freestyle Phanatix

Registrering

Skicka föranmälan för att reservera din plats. Först till kvarn! Samtliga workshops är för nybörjare/fortsättning och alla workshops är gratis! 🙂 

OBS! SKRIV I MEDDELANDERUTAN VILKA WORKSHOPS DU VILL GÅ PÅ.

 

Follow us on Instagram

Follow us on Youtube

Follow us on Facebook