Workshops

Workshops

Vill du ta en eller flera workshops för våra grymt duktiga och erfarna lärare? Ta chansen att utvecklas och lära dig mer!

Alla workshops är GRATIS

ida

Ida Nash – Commercial Street & Feminine Vibe
“Ida har uppträtt med artister som Madonna, the Backstreet boys och Liam Payne ifrån One Direction. Hon har dansat i musikvideos för Major Lazer, J.Balvin, Maluma med flera. Hennes debut på Broadway agerade hon både eld/magi assistent samt dansare i showen ”The Illusionists”. Ida har spelat in reklamfilmer med huvudroller för stora företag som Adidas, Apple och Cadillac.”

untitled3

Freestyle Phanatix Afrik Afro-Beat & Raggaeton

Freestyle Phanatix är skandinaviens största professionella breakdance-trupp och har genomfört fler än 3000 föreställningar och workshops världen över. Gruppen är ett hiphop-kollektiv med de bästa artisterna från “the old school”, ” the new school” och “the next school”.

Josefine vbg df21

Josefine Petersen- Jazz & Modern Jazz
Jag har dansat under ett flertal år och ägnat mig åt stilar som jazz, modern och orientalisk dans. Jag har även undervisat en hel del samt jobbat som dansare.
Nu går jag tredje året på Stockholms Konstnärliga Högskola med inriktning jazzdanspedagog, min passion till dansen och mötet med människor får mig att vilja undervisa och föra konstformen vidare.

Jazz:
Under den här workshopen kommer vi att utforska uttryck och kreativitet samt kroppsmedvetenhet i jazzdans. Vi kommer också att undersöka relationen mellan den inre och den yttre upplevelsen av dans. Vidare kommer vi att arbeta med improvisation med fokus på rytm, isolation och tyngd samt med steg och rumslighet i frasarbete.

Modern jazz:
Under denna workshop kommer vi att utforska uttryck och kreativitet samt kroppsmedvetenhet i jazzen i relation till den moderna dansen. Vi kommer också arbeta med improvisation som redskap för att jobba med skapande. Vidare kommer vi att arbeta med golvövningar och flöde samt rumslighet och avslutningsvis kommer vi att bearbeta en liten fras.
Jag ser fram emot att dansa med er!
Johanna vbgdf21Linnéa Vbgdf21

Johanna Sontheimer & Linnéa Redblad Folkdans.

Johanna Sontheimer
Jag är uppvuxen med dans och musik närvarande som en del av vardagen och har testat på många olika dansformer som barn och ungdom. På senare tid har jag landat i några olika sorters pardanser och läser nu mitt sista år till folkdanspedagog på Stockholms Konstnärliga Högskola.
Jag intresserar mig för kontakten och utbytet två dansare emellan och hur det i sin tur relaterar till musiken.

Linnéa Redblad
Linnea är utbildad i musikteater, musikal, klassisk sång, vissång samt folkdans på bland annat Kulturama, Malungs folkhögskola och vid Eric Shalström institutet. Just nu studerar hon danspedagogik med inrikting folkdas på Stockholms konstnärliga högskola och brinner för att dela dansen genom att undervisa och skapa egna konstnärliga projekt.

Folkdans
Varmt välkomna till en workshop med tema folkdans. Vi kommer att fokusera på samarbete och kontakt i dansen, både i par och i grupp.
Kom som du är, inga förkunskaper krävs utan målet är att ha det roligt och utforska dansen tillsammans!

 

 

Lärare genom åren

Schema- ALLA WORKSHOPS ÄR GRATIS! Anmäl dig idag!

11.50-12.50
Raggaeton
Vänerparken 5/Musik och kulturskolan sal M308
Afrik från Freestyle Phanatix
13.00-14.00
Feminine Vibe
Vänerparken 5/Musik och kulturskolan sal M308
Ida Nash
13.00-14.00
Afro-beat
Vänerparken 5/Musik och kulturskolan sal M309
Afrik från Freestyle Phanatix
14.10-15.10
Modern Jazz
Vänerparken 5/Musik och kulturskolan sal M308
Josefine Petersen
14.10-15.10
Folkdans
Vänerparken 5/Musik och kulturskolan sal M309
Johanna Sontheimer & Linnéa Redblad
16.00-17.00
Commercial Street
Lyckans fritidsgård
Ida Nash
17.10-18.10
Jazz
Lyckans fritidsgård
Josefine Petersen

Registrering

Skicka föranmälan för att reservera din plats. Först till kvarn! Samtliga workshops är för nybörjare/fortsättning och alla workshops är gratis! 🙂 

OBS! SKRIV I MEDDELANDERUTAN VILKA WORKSHOPS DU VILL GÅ PÅ.

 

Follow us on Instagram

Follow us on Youtube

Follow us on Facebook