Workshops

Workshops

Vill du ta en eller flera workshops för våra grymt duktiga och erfarna lärare? Ta chansen att  utvecklas och lära dig mer!

Alla workshops är GRATIS, skicka föranmälan för att reservera din plats. Först till kvarn!
Samtliga workshops är för nybörjare/fortsättning!

OBS! SKRIV I MEDDELANDERUTAN VILKA WORKSHOPS DU VILL GÅ PÅ.

 

 

Medlinn Zikollaj, 26 år och arbetar som ungdomscoach på fritidsgården Timjan i Vänersborg. Medlinn undervisar gärna Streetdance. Hon gillar namnet Streetdance för det är ett samlingsnamn på så många stilar vilket gör att man kan mixa mellan lite allt möjligt.
På festivalen håller Medlinn i workshopen CRIP WALK och hon är även en av kvällens HOSTS! Trots en komplicerad historia har Crip walk idag utvecklas till en mycket populär dansstil inom hiphop. Dansstilen har störst fokusering på fotarbetet och är en stil man lätt kan koreografera själv.

Linnéa Bildtse har studerat dans vid Karlstad universitet och jobbar idag på Danspoolen i Vänersborg. Linnéa brinner för att dansen sprids och når ut till alla. Hon jobbar aktivt för att alla elever ska känna sig trygga. bli sedda och upptäcka nya sidor hos sig själva. Linnéa tycker om att undervisa och dansa Jazz, MND, improvisation och street.
På festivalen håller Linnéa i workshopen IMPROVISATION.

Mona Namér har studerat vid Broadway Dance Center i New York och har sedan vidareutbildat sig i bland annat Paris, London och Sydafrika. Hon har en bred kunskap inom de olika urbana dansgenrerna och huvudstilarna är Hip Hop och House med inslag av contemporary, experimental och afro. Under sina år som professionell dansare har Mona turnerat med Grammynominerade bandet Little Dragon och jobbat med artister som Branko, Aurelia Dey och Cleo. Tillsammans med Twisted Feet har hon gjort föreställningar i Mexico, på Göteborgs Operan, Stora Teatern och VOLVO Lastvagnars lansering i Sverige och Sydkorea. Hennes koreografi och verk har även visats på Afropunk New York, Way Out West och Göteborg Film Festival. I sin egna konstnärliga riktning utforskar Mona hur dans och rörelse kan kombineras med andra artistiska uttryck såsom foto, film och annan visuell konst.
På festivalen håller Mona i Workshopen HOUSE samt är DOMARE på battle och showcasetävling .

Ewemande Ehiwe har dansat olika danstilar i över 15 år. Har sedan 2010 dedikerat sig till Dancehall. Har dansat in olika dansgrupper bl.a. under Aurelia Dey och självständigt. Ewemande har uppträtt med stora artister samt tävlat i många tävlingar. Under senare tid har hon ägnat sig åt undervisat för barn och vuxna.
På festivalen håller Ewemande i Workshopen DANCEHALL samt är DOMARE på battle och showcasetävling.

Elsa Aurell är utbildad dansare vid Balettakademien i Göteborg. Hon läser Ämneslärarprogrammet vid Göteborgs universitet i dans-ämnena Modernt, Jazz och Street. Hon har senast studerat koreografi på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm. Elsa är verksam danspedagog, koreograf och dansare. På min klass lägger vi fokus i dynamik och smidighet över golvet. Du får jobba på teknik och koreografi i sammansatta fraser. Jag bryter ner rörelserna för att du ska kunna göra materialet till ditt, anpassa det efter dina förutsättningar så att det känns bra i din kropp. Det blir en timme av dansglädje och utmaningar.
På festivalen håller Elsa i Workshopen CONTEMPORARY och hon är även en av kvällens HOSTS!

 

Zara Zeidlitz är en mångsidig dansare med utbildning inom såväl balett och modernt som hiphop och salsa. Hon är utbildad vid Balettakademin i Göteborg och Twisted feet DA för att nämna några skolor. Zara är även ev van battlare i experimental och i voguekategorin runway. Som dansare har hon uppträtt i Melodifestivalen och bakom artister som Danny, Lena PH och JLC.
På Festivalen håller hon i i Workshopen STREETJAZZ. I streetjazz mixas jazzens rena linjer och teknik med grooves och vibes från hiphop för att skapa en dynamisk och energisk dans som inspirerat många artister i både musikvideos och liveframträdanden.

Helen Ridal Hultén är uppvuxen i Australien och sedan 1990 bosatt i Göteborg där jag har jobbat mest som dansare, danspedagog och koreograf. Under de senaste 20 år har jag arbetat mycket med kultur för barn och ungdomar i många olika skolar och dansskolan i Väst Sverige. I 2016 började jag arbeta med Danspoolen och är så väldig glad att få möjligheten att fortsätta sprida dansglädjen här i Vänersborg och de övriga Fyrbodals kommunerna.
På festivalen håller Helen i WORKSHOP FUSION för Barn och ungdomar samt är DOMARE på battle och showcasetävling.

 

Lärare

Schema

Tis 30 okt 10:30-11:30
Fusion för barn 5-9år
Hjälpande händer. Kastanjevägen 37.
Helen Ridal Hultén
Tis 30 okt 11:45-12:45
Fusion för barn 10-15 år
Hjälpande händer. Kastanjevägen 37
Helen Ridal Hultén
Tis 30 okt 10:30-11:30
Contemporary
Vänerparken 5. Sal M308
Elsa Aurell
11:30-12:30
LUNCH
LUNCH
LUNCH
Tis 30 okt 12:30-13:30
Improvisation
Vänerparken 5. Sal M308
Linnéa Bildtse
Tis 30 okt 12:30-13:30
Crip walk
Ungdomshuset/Timjan. Belfragegatan 5.
Medlinn Zikollaj
Tis 30 okt 12:30-13:30
House
Torpagården. Idrottsgatan 1.
Mona Namér
Tis 30 okt 13:45-14:45
Dancehall
Vänerparken 5. Sal M308
Ewemande Ehiwe
Tis 30 okt 13:45-14:45
Streetjazz
Ungdomshuset/Timjan. Belfragegatan 5.
Zara Zeidlitz
Tis 30 okt 15:00-15:30
ALLA som deltagit på workshop under dagen. Gemensamt avslut och dans tillsammans!

Registrering

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.

 SKRIV I MEDDELANDERUTAN VILKA WORKSHOPS DU VILL GÅ PÅ

Follow us on Instagram

Follow us on Youtube

Follow us on Facebook